Cirkelstad Academie

De hernieuwde Cirkelstad Academie biedt een eerste houvast voor partijen die met concreet circulair bouwen in projecten aan de slag willen. Nu uitgewerkt voor opdrachtgevers, maar ook zeker relevant voor opdrachtnemers, om zo tot een eenduidige taal en begrip te komen.

unsplash

Over ons

De academie biedt kaders om de juiste processtappen te doorlopen, uitleg over de indicatoren van Het Nieuwe Normaal (HNN) en veelgestelde vragen en antwoorden op de verschillende onderwerpen. Waar relevant is deze informatie versterkt met verdiepende handreikingen, tools, praktijkvoorbeelden of lezingen. En is er een ingebouwde wegwijzer om iedereen zo snel mogelijk bij de juiste informatie uit te laten komen.

Je kunt ook zelf op zoek naar antwoorden in de Toolbox, de Kennisbank, of het projectenoverzicht. De academie is volledig openbaar toegankelijk, alleen om de lezingen in te kunnen zien zal je een (gratis) account moeten aanmaken.

Drie plekken met kennis, voor verschillende doeleinden:

Het Nieuwe Normaal

Het Nieuwe Normaal website

www.hetnieuwenormaal.nl

Cirkelstad Academie

Aan de slag: tooling voor projecten

www.academie.cirkelstad.nl

Trancibo interventie toolbox

Aan de slag: je team of organisatie meenemen

www.interventietoolbox.nl

 

Maatwerk, gerichte vraag of suggestie?

De Cirkelstad academie is zeker niet volledig en probeert dat ook niet. Heb je behoefte aan maatwerk, een hele gericht vraag of een suggestie? Ook dan helpen we je graag verder! Je kan ons mailen op info@cirkelstad.nl

 

De Cirkelstad Academie is onderdeel van Cirkelstad, hét platform voor koploper in de circulaire en inclusieve bouwsector die samen willen doen, leren en elkaar willen ontmoeten. Wil je meer weten over onze coöperatie, wat we doen en waar we voor staan? Bekijk de Cirkelstad website.

unsplash

Onze missie

Cirkelstad is ontstaan tussen publieke én private ondernemers die op zoek waren naar oplossingen. Hoe krijgen we reststromen terug in de keten? Hoe krijgen we alle talenten in de wijk benut? Twee belangrijke vraagstukken waar we als samenleving antwoord op zullen moeten geven. Door samen te werken in een open dialoog, ontstonden er nieuwe zienswijzen, nieuwe oplossingen

Buildings

Onze impact

Cirkelstad faciliteert publieke en private koplopers in de regio. Door een bestuurlijk en operationeel netwerk te verbinden, 10 jaar aan ervaringen te delen via de Cirkelstad Academie, gezamenlijk optrekken in de betreffende regio met periodieke afstemming om impact te genereren.

Writing

Historie

Het fundament aan kennis en ervaring is gelegd. We staan aan de vooravond van opschaling. De vrienden van Cirkelstad zijn partijen met brede netwerken of partijen die niet perse zelf in de regio actief zijn, maar wel graag op de hoogte gehouden willen worden